Ήρθε το Emoticon Party στο Ρακομελάδικό το Μέλι

Είσαι έτοιμος να…κολλήσεις; Ξεκόλλα από την οθόνη του υπολογιστή και του κινητού σου και έλα στο Μέλι για να γεμίσεις likes!

Το αγαπημένο σας στέκι γύρισε ανανεωμένο και σας προσκαλεί σε κάτι νέο!

Κλείστε το facebook , ετοιμαστείτε να παίξουμε με τα αυτοκόλλητα και ελάτε να κερδίσετε τις καλύτερες (ή και όχι) εντυπώσεις! Likes, loves, wow, haha, sad και πολλά ακόμα σε περιμένουν στο top πάρτυ της Αθήνας.

Ένα μοναδικό event ετοιμάζεται να γίνεται αυτή τη Τετάρτη αλλά και κάθε Τετάρτη στο πιο γλυκό μαγαζί της Αθήνας που αλλού; στο ρακομελάδικο το Μέλι! Οι μας Τετάρτες συνεχίζονται με τις  αγαπημένες σας ελληνικές επιτυχίες σε ρυθμούς πάντα ανεβαστικούς για τρελά ξεφαντώματα μέχρι το πρωί.  Μουσική, χορός, τραγούδι αλλά και νόστιμες ποικιλίες θα σας συνοδέψουν μέχρι να ξημερώσει!

Φέρε την παρέα σου στο ρακομελάδικο το Μέλι, και ετοιμαστείτε να ζήσετε την εμπειρία του Facebook live! Συναγωνιστείτε και μοιράστε likes στο χρονολόγιο του μαγαζιού!

Ελάτε σ’ ένα χώρο ζεστό γεμάτο κέφι και κάντε αιτήσεις φιλίας σε νέα πρόσωπα με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα για να περάσουμε μοναδικά. Γιατί εδώ βρίσκονται οι ειδικοί της διασκέδασης έτοιμοι να σας προσφέρουν νύχτες καλοπέρασης!

Μην χάνεις χρόνο και κλείσε τώρα το τραπέζι σου για να προλάβεις να κάνεις πολλά likes αλλά και να δεχτείς!

Εσύ άραγε πόσα θα κερδίσεις; Σε περιμένουμε για να το μάθεις στο τέλος της βραδιάς στο γνωστό σημείο Λασκαράτου 1 και Πατησίων

Τηλέφωνο κρατήσεων 211 0134404

 

Share