Όπως έχει ειπωθεί αρκετές φορές η μπύρα αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά αλλά και αγαπημένα ποτά του κόσμου. Δυστυχώς στη προκειμένη περίπτωση κάποιοι από την πολύ τους την αγάπη, μάλλον το… παρατράβηξαν και δημιούργησαν τις μπύρες που θα σας παρουσιάσουμε από κάτω.

Pizza Beer

Pizza004

Μην μπερδεύεστε δεν μιλάμε για το συνολικό γεύμα πίτσας και μπύρας, το οποίο και εννοείται προτιμάμε αλλά για την μπύρα με γεύση πίτσας! Η συγκεκριμένη δημιουργήθηκε από πίτσα μαργαρίτα και περιέχει κανονικά συστατικά στο εσωτερικό του μπουκαλιού. Και σε περίπτωση που δεν το έχετε βρει αρκετά περίεργο ακόμη, να αναφέρουμε ότι η εταιρία αυτή πλασάρει και την αντίστοιχη πίτσα με μπύρα καθώς και και λουκάνικο με γεύση μπύρας τα οποία οδηγούν στην εξής ερώτηση: Γιατί; Μια απάντηση που μάλλον δεν φαινεται να λάβουμε ποτέ!

The Dog Beer

dog-beer-1

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε σε κανονική μπύρα αλλά σε ένα ποτό με καθόλου αλκόολ που περιέχει ένα μείγμα με εκχυλίσματα βοδινού και βύνη. Κοστίζει 4 φορές παραπάνω από ότι μια Heineken και το σλόγκαν τους είναι “Μια μπύρα για τον καλύτερό σου φίλο”! Ο Γερμανός ιδρυτής της μπύρας αυτής σκέφτηκε να σερβίρεται μέσα από μπουκάλι κανονικής μπύρας γι’ αυτό προσέξτε να μην μπερδέψετε ποτέ τα μπουκάλια!

Vostok Space Beer

Vostok-Space-Beer

Δεν είναι εύκολη δουλειά του να είσαι αστροναύτης, αν σκεφτεί κανείς πως ζεις μακριά από το σπίτι σου σε έναν εντελώς απομονωμένο χώρο. Οπότε γιατί να μην έχεις να καταναλώσεις μια μπύρα και να ξεφύγεις λιγάκι από τα προβλήματα του διαστήματος; Έτσι σκέφτηκε λοιπόν η εταιρία μπύρας Vostok Space Beer, η οποία ήταν η 1η μπύρα με την κατάλληλη μορφή για κατανάλωση στο διάστημα. Τα άσχημα νέα βέβαια για την εταιρία είναι ότι το αλκόολ απαγορεύεται ρητά από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! Αλλά περιμέντε αυτό μάλλον είναι καλό νέο για όλους τους υπόλοιπους!

KidsBeer

kids-beer1

Εάν έχετε παιδιά γνωρίζετε αρκετά καλά πόσο πολύ τους αρέσει να μιμούνται τις συμπεριφορές των μεγαλύτερων αλλές φορές με ψεύτικα κινητά άλλες πάλι με πλαστικές κουζινούλες κ.τ.λ. Η ιαπωνική εταιρία που έβγαλε την Kidsbeer μάλλον το τράβηξε λίγο παραπάνω και αποφάσισε να δημιουργήσει μια σόδα, ουσιαστικά σε μπουκάλι μπύρας, η οποία βγάζει μέχρι και αφρό προκειμένου να δώσει την αίσθηση της πραγματικής μπύρας.

The End of History

end-of-history-beer-cropped-thumb-960x640-9089

Η εταιρία αυτή ονομάζεται το τέλος της ιστορίας αν και μάλλον θα έπρεπε να ονομάζεται το τέλος των ζώων. Αποτελεί τη 2η πιο δυνατή μπύρα στο κόσμο και σερβίρεται μέσα από σώματα νεκρών ζώων! Η φιλοζωική μάλλον δεν έχει καταφέρει να τους κλείσει ακόμα και γι αυτό συνεχίζουν να τη σερβίρουν βάζοντας τον πελάτη να διαλέξει σε ποιό νεκρό σώμα από τα 3 είδη που διαθέτουν (σκίουρο, λαγό,κουνάβι) θα πιεί το ποτό του.

Duff Beer

720x405-GettyImages-71479549

Εάν είστε fans των Simpsons σίγουρα θα θυμάστε και την αγαπημένη τους μπύρα Duff, η οποία πλέον έγινε πραγματικότητα χάρις τον Μεξικανό Rodrigo Contreras Diaz! Παράγεται στο Jalisco και διατίθεται μόνο μέσω ιντερνετ. Μάλιστα, η Limited edition που αποφάσισε να βγάλει είχε τεράστια επιτυχία αφού κατάφερε να πουλήσει πάνω από 200 κουτιά με το ένα να στοιχίζει γύρω στα 20$ χωρίς τα μεταφορικά

Share