φύση

Αυτές οι φουσκωτές φυσαλίδες θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά στη φύση

Μερικές φορές μπορεί να βρεθείτε σε μια πεζοπορία το Σαββατοκύριακο με έναν ή δύο φίλους, και να βρείτε το τέλειο μέρος για καμπινγκ. Μεγαλοπρεπή βουνά, λιβάδια γεμάτα με αγριολούλουδα και ποτάμια με χαλαρωτικούς ήχους που μας πείθουν να κοιμηθούμε.  Και αυτή η υπέροχη θέα που περιγράψαμε παραπάνω; Χάνετε με το που κλείσουμε την σκηνή! Αλλά μην ανυσυχείτε καθώς οι νέες σκηνές BubbleTree που βγήκαν πρόσφατα στην αγορά θα σας προσφέρουν την ιδανική θέα!

Φανταστείτε να θέλετε να μείνετε εδώ τη νύχτα. Ένα ξενοδοχείο θα καταστρέψει την ατμόσφαιρα (και το οικοσύστημα), και μια μικρή σκηνή θα σας κλείσει από την πλήρη εμπειρία της ύπαρξης στη μέση ενός τόσο όμορφου τοπίου.

Αυτό σκέφτηκε λοιπόν ο ιδιοκτήτης του BubbleTree, Pierre Stéphane Dumas, κατά την ανάπτυξη αυτών των φορητών καταλυμάτων. Ήθελε οι άνθρωποι να μπορούν να περάσουν μια νύχτα στη φύση χωρίς να επηρεάσουν αρνητικά το φυσικό περιβάλλον πάρα πολύ.

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένα μοντέλα όπως το CristalBubble είναι απολύτως διαφανή, άλλα όπως το BubbleRoom διαθέτει και  αδιαφανή τοιχώματα. Επειδή ακόμη και στον φυσικό κόσμο, η ανάγκη για ιδιωτική ζωή μπορεί να εισέλθει.

Τα καταλύματα BubbleTree είναι ιδανικά για να χαζεύεται  τα αστέρια και για να ξυπνάτε με τον ήλιο να ανεβαίνει χαρίζοντας υπέροχα χρώματα.

Και φυσικά αυτές οι σκηνές δεν είναι τόσο μινιμαλιστικές όσο νομίζετε. Με κάποια έπιπλα, γίνονται αρκετά πολυτελή.

Υπάρχει άφθονος χώρος για ένα κρεβάτι, καρέκλες και τραπέζια για να έχετε πάντα άνεση!

 

 

Share