Αυτός  είναι ο Henry και ο φίλος του ο Baloo.  Είναι απασχολημένοι να ταξιδεύουν μαζί, να πηγαίνουν σε περιπέτειες και να κοιμούνται στην ύπαιθρο!

Ο Henry υιοθετήθηκε το 2014 από τους πεζοπόρους Cynthia Bennet και το φίλο της. Δεν ήταν ο σκύλος που σκόπευαν να πάρουν στο σπίτι, αλλά μόλις τον γνώρισαν, ήξεραν ότι έπρεπε να έρθει μαζί τους. «Μόλις κούρνιασε στην αγκαλιά μου και γύρισε την κοιλιά του για χάδια με το κεφάλι του κάτω από το χέρι μου», λέει ο Dodo,« αποφάσισα ότι θα έρθει σπίτι μαζί μας». Ο Henry ήταν πρόθυμος να συμμετάσχει με το ζευγάρι στις εβδομαδιαίες υπαίθριες περιπέτειές τους όπως αναρρίχηση στα υψηλότερα βράχια στις πεζοπορίες τους.

 

Και πριν από λίγους μήνες, αποφάσισαν να επεκτείνουν τη μικρή τους οικογένεια και αποφάσισαν να υιοθετήσουν μια γάτα, η οποία, όπως και ο Henry, θα ήταν έτοιμη να συμμετέχει στις δραστηριότητες.

 

Έτσι σύντομα βρήκαν τον Baloo, ένα μείγμα σιαμέϊκης γάτας, σε ένα τοπικό καταφύγιο. Ο Baloo αμέσως έγινεο  καλύτερος φίλος με τον Henry – και από τότε ζούνε επικές περιπέτειες. «Δεν είναι σίγουρα το είδος της γάτας που μπορούμε να αφήσουμε πια στο σπίτι μόνο τα σαββατοκύριακα», λέει η Cynthia.

«Νομίζω ότι πιστεύει ότι είναι περισσότερο σκύλος από οτιδήποτε άλλο. «Τους αποκαλώ αδέλφια, αλλά νομίζω ότι ο Baloo πιστεύει ότι η Henry είναι η μαμά του επειδή τον ψάχνει συνεχώς.

 

Share