ρολόγια

Ρολόι τσέπης Brequet 1970 BA / 12 – 734.000 δολάρια

Το χρυσό 18 καρατίων πολύ κομψό ρολόι τσέπης είναι στο χέρι κατασευασμένο και διαθέτει αλυσίδα τονίζνοτας την vintage πλευρά του.

Blancpain 1735 Grande Complication – $800,000

Το Blancpain 1735 Grande Complication είναι ένα πολύ ωραίο και σίγουρα ακριβό ρολόι για τον τυχερό που θα το φορέσει. Η θήκη είναι από πλατίνα και ο ιμάντας ρολογιών είναι κατασκευασμένος από δέρμα κροκοδείλου. Τα μέρη του κινητήρα είναι κατασκευασμένα από 740 κομμάτια χειροποίητων εξαρτημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ένα από τα πιο περίπλοκα ρολόγια χειρός που φτιάχτηκε ποτέ στον κόσμο.

Louis Moinet Magistralis – $860,000

Το Magistralis αποτελεί ένα μαγευτικό κομμάτι. Αυτό το εντυπωσιακά κομψό ρολόι περιέχει ένα γνήσιο κομμάτι μετεωρίτη που βρέθηκε στο φεγγάρι.

Hublot Black Caviar Bang – 1 εκατομμύριο δολάρια

Το ρολόι μαύρου χαβιαριού της Hublot βγήκε το 2009 και προκάλεσε θαυμασμο. Το ρολόι χειρός αυτό καλύπτεται με μαύρα διαμάντια 501 σε αριθμό!Το λευκό χρυσό 18 καρατίων ρολόϊ είναι κλασικό, και εκπληκτικά κομψό κομμάτι.

Chopard Super Ice Cube, 1,1 εκατομμύρια δολάρια

Αυτό το ελβετικό ρολόι έχει 60 καράτια διαμαντιών κομμένα σε τέλειους κύβους. Αυτό το ρολόι είναι σίγουρα πολυτέλειας και είναι ανθεκτικό στο νερό  μέχρι τα 100 πόδια! Επίσης είναι ανθεκτικό και στις γρατζουνιές. Ποια γυναίκα δεν έδινε το παλιό της ρολόι για αποκτήσει αυτό το ωραίο ρολόι με διαμάντια;

Patek Philippe Sky Moon Tourbillon, 1,3 εκατομμύρια δολάρια

Το πιο περίπλοκο ρολόι που κατασκευάστηκε ποτέ από τον Patek Phillipe. Έχει το νυχτερινό ουρανό από τη μια πλευρά  σχεδιασμένο με ακρίβεια. Το μπροστά μέρος επίσης είναι πολύπλοκο με την ημερομηνία και τις φάσεις του φεγγαριού. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό ρολόι και ένα κομμάτι της σύγχρονης τέχνης!

Vacheron Constantin Tour de I’lle, 1,5 εκατομμύρια δολάρια

Το Tour de I’lle είναι ένα περίπλοκο ρολόι καρπού κατασκευασμένο από τον ελβετικό κατασκευαστή Vacheron Constantin. Βγήκε το 2005 για να τιμήσει τη 250η επέτειο του κατασκευαστή. Αυτό το ρολόι χρυσού 18 καρατίων έχει ένα γυαλί αντιανακλαστικό μπλε σαπφείρου. Είναι ένα ρολόι δύο όψεων που σίγουρα αξίζει κανείς να έχει.

Patek Philippe Platinum World Time, 4 εκατομμύρια δολάρια

Δημιουργήθηκε από τον Patek Philippe και πωλήθηκε σε δημοπρασία για περισσότερα από $ 4 εκατομμύρια δολάρια το 2002. Πιστεύεται ότι δημιουργήθηκε μόνο ένα και τότε ήταν το πιο ακριβό ρολόι στον κόσμο. Αυτό το ρολόι μπορεί και βρίσκει την ώρα οπουδήποτε στον κόσμο!

Patek Philippe Super Complication, 11 εκατομμύρια δολάρια

Το ρολόι τσέπης 18 καρατίων που έκανε ο Patek Philippe για τον τραπεζίτη Henry Graves Jr. το 1933 χρειάστηκε πέντε χρόνια για να το σχεδιάσει και νατ ο κατασκευάσει. Είχε 24 «επιπλοκές» ή μηχανικά χαρακτηριστικά πέρα από τη βασική χρονομέτρηση, συμπεριλαμβανομένης μιας διαφορετικής χρονολογικής λειτουργίας για κάθε ώρα της ημέρας. Ήταν το πιο περίπλοκο ρολόι που δημιουργήθηκε ποτέ και το πιο ακριβό ρολόι που πωλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία.

Chopard 210 karat, 26 εκατομμύρια δολάρια

Αυτό το αριστούργημα είναι τόσο ακριβό όσο κανένα άλλο! Τα 201 καράτια των χρωματιστών διαμαντιών, το κάνει να μοιάζει περισσότερο με βραχιόλι..Αυτό το ρολόι είναι όμορφο και χωρίς άλλες ιδιαιτερότητες και το λουράκι του μοιάζει να περιβάλλεται από λουλούδια!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή

Share