Φέτος για ακόμη μια χρονιά διοργανώνεται η μεγάλη έθεση ελληνικών κρασιών στο Ζάππειο της Αθήνας.

Το Οινόραμα είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ελληνικών κρασιών και λαμβάνει χώρα από το 1994! Είναι μια πρόταση που αφορά όχι μόνο καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με το χώρο του οίνου.

Το Οινόραμα 2016 διοργανώνεται, όπως αναφερθήκαμε, στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο μέσα με μεγάλες ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες. Ο χώρος αυτός αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για την προβολή των κρασιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στην έκθεση αφού διατίθονται διάφορα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και δεκάδες ξενοδοχεία και χώροι εστίασης σε απόσταση περπατήματος, όπου και εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες για τους εκθέτες και τους επισκέπτες του Οινοράματος.

Στην έκθεση υπάρχει η δυνατότητα επαφής των επαγγελματιών του χώρου με επιλεγμένες εταιρείες αμπελοοινικού εξοπλισμού́ και διάφορους οινοποιύς που επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους το ελληνικό́ κρασί.

Έξω από την έκθεση, το Οινόραμα εγκαινίασε από πέρυσι και επαναλαμβάνει φέτος το Athens Wine Week (28/02-6/03/2016). Το Athens Wine Week είναι ουσιαστικά μια βδομάδα δράσεων με τερματικό σταθμό την έκθεση. Δεκάδες εκδηλώσεις με αφετηρία και πρωταγωνιστή το κρασί οργανώνονται σε όλη την πόλη, φέρνοντας στο προσκήνιο τα καλύτερα ελληνικά και εισαγόμενα κρασιά και τους δημιουργούς τους.

Η κύρια έκθεση, λοιπόν θα πραγματοποιηθεί Σαββατο και Κυριακή 5-6 Μαρτίου του 2016 από τις 10:00 μέχρι τις 19:00 και μπορούν να την επισκεφθούν καναλωτές και επαγγελματίες, ενώ τη Δευτέρα 8 Μαρτίου η έκθεση θα αφορά αποκλειστικά τους επαγγελματίες.

Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία να παρευρεθείτε και να να απολαύσετε την ποικιλία αρωμάτων και γεύσεων.

Share