Αν είστε λάτρης της σειράς «Game of Thrones» αξίζει να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα σας και σκεφτείτε: Τι θα λέγατε εάν ανοίγατε να δείτε την αγαπημένη σας σειρά παρέα με…ένα μπουκάλι κρασί του βασιλείου που υποστηρίζετε;

wines-of-westeros-hero-IIHIH-resized-e1409067876123

Λίγο πριν την νέα σεζόν λοιπόν, η HBO αποφασίζει να λανσάρει τη νέα σειρά κρασιών «Game of Thrones» την ερχόμενη άνοιξη.  Ναι καλά διαβάσετε! Γιατί όπως έχει αναφέρει και ο Tyrion Lannister: «Όλα είναι καλύτερα με λίγο κρασί στη κοιλιά». Και σύμφωνα με την HBO έχει δίκαιο.

Η HBO πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με το οινοποιείο Santa Rosa και να παράγουν πέρα από τα πιο κλασσικά κρασιά, ένα Cabernet Sauvignon και ένα chardonnay.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η επικεφαλής του καναλιού δήλωσε στο Entertainment Weekly: «Λαμβάνοντας υπόψιν το σημαντικό ρόλο που παίζει το κρασί σαν ποτό στην σειρά Game of Thrones, αλλά και τις προηγούμενές μας επιτυχίες στο λανσάρισμα ποτών, η παραγωγή αυτών των κρασιών μας φάνηκε σαν μια φυσιολογική προέκταση για τους fans της σειράς. Πιστεύουμε ότι τα κρασιά αυτά θα προσθέσουν μια εμπειρία μοναδική στους fans της σειράς, καθώς μάλιστα η μάχη για τον Iron Throne πλησιάζει».

Διαλέξτε λοιπόν το κρασί σας και… καλή απόλαυση!

Share