Η Ferrari Aperta είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο του 21ου αιώνα

Η Ferrari Aperta είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο του 21ου αιώνα καθώς στοιχίζει 12 εκατομμύρια δολλάρια! Η Ferrari Aperta οδήγησε την παρέλαση  για την 70η επέτειο της Ferrari αρχές Οκτωμβρίου.

Το υβριδικό αυτό υπεραμάξι των 350 χιλιομέτρων / ώρα, είναι τόσο μοναδικό, που η Ferrari στρατολόγησε  έναν από τους ήρωες του πρώην Grand Prix Racer Tim Schenken για να οδηγήσει το αυτοκίνητο στην επίσημη αυτή επέτειο τους.

Για την ακρίβεια περισσότερα από 100 αμάξια Ferrari βρισκόντουσαν  εκεί και μάλιστα με συνολική αξία μεγαλύτερη των 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Όλα μαζί έλαβαν μέρος στη παρέλαση αυτή την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου .

 

“Υπάρχει πάντα κάτι ιδιαίτερο για μια Ferrari. Το να σου ζητήσουν να οδηγήσεις το αυτοκίνητο αυτό είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη “, λέει ο Schenken, ο οποίος είναι τώρα 70 ετών, αλλά υπηρετεί ως Διευθυντής Διαιτησίας για το Πρωτάθλημα Supercars.

“Η 70η επέτειος γίνεται μόνο μία φορά και είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλα τα μέλη της οικογένειάς μας – και τους οπαδούς μας – να έρθουν μαζί και να γιορτάσουν τι είναι σπουδαίο για τη Ferrari. Δεν είναι μόνο για τους ιδιοκτήτες, αλλά και τους οπαδούς και τα παιδιά που θα γίνουν οι οπαδοί του μέλλοντος της Ferrari. ” δήλωσε ο Herbert Appleroth, διευθύνων σύμβουλος της Ferrari Australasia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Share