παγωτών

Και όμως υπάρχει το μουσείο των παγωτών!

Και όμως το μουσείο παγωτών υπάρχει και μάλιστα αποτελεί hotspot διασημοτήτων στη Νέα Υόρκη και πιο πρόσφατα μάλιστα άνοιξε και στο Λος Άντζελες! Το μουσείο πρωτοάνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το το περασμένο καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη για 45 μέρες, όπου επίσης εξαντλήθηκαν αμέσως τα εισιτήρια, αφήνοντας 200.000 άτομα σε λίστα αναμονής.

Οι τοπικές εταιρείες παγωτών Bi-Rite, It’s It, My / Mo Mochi, Salt & Straw και CREAM θα βρίσκονται μέσα από για να εξυπηρετήσουν το κοινό με μια δροσερή απόλαυση στο τέλος της επίσκεψής του.

Τα εισητήρια γίνονται sold out με ταχύτητα φωτός καθώς πολλοί είναι αυτοί που πάνε για να θαυμάσουν τα τεράστια γλυπτά που μοιάζουν να λιώνουν στους τοίχους αλλά και για να δοκιμάσουν διάφορες γεύσεις παγωτών ή ακόμα για να βυθιστούν σε μια πισίνα βάθους τεσσάρων ποδιών γεμάτη με πολύχρωμα πλαστικά sprinkles, γνωτά για την διακόσμηση των παγωτών!

Οι Beyonce, ο Jay-Z, η Katy Perry και η Gwyneth Paltrow είναι κάποιοι από τους διάσημους που το έχουν ήδη επισκεφθεί!

Ο  Maryellis Bunn ιδιοκτήτης του μουσείο δηλώνει ότι ” Είχα όλες αυτές τις συνομιλίες για το πώς να θα μπορούσε κανείς να συνδεθεί με χιλιάδες ακροατές σε ένα βιωματικό χώρο. Νόμιζα ότι δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο πια στην πόλη της Νέας Υόρκης”. και έτσι απλά του ήρθε η καινοτόμα αυτή ιδέα της δημιουργίας του μουσείου αυτού!

Ακόμα δηλώνει ότι σχεδίασε μόνος του όλα τα δωμάτια αλλά και πως πως κάθε δωμάτιο αποτελούσε έμπνευση από τα παιδικά του όνειρα!

Share