ρακομελάδικο

Οι Παρασκευές στο ρακομελάδικο το Μέλι!

Οι Παρασκευές μας αποτελούν ξεχωριστή υπόθεση στο Ρακομελάδικο το Μέλι! Από τον Λαμψη Fm στο αγαπημένο μας στέκι έρχεται ο μοναδικός dj Χρήστος Καλοκαιρινός για να μας ξεσηκώσει!

Ο Χρήστος Καλοκαιρινός έχει εργαστεί σε διάφορους γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως το ΔΡΟΜΟΣ 89,8FM , Λάμψη 92,9 FM  και  Μελωδία 106,6 FΜ. Μέσα από την εργασία του αυτή έχει πραγματοποίησει συνεντεύξεις από άτομα του καλλιτεχνικού στερεώματος και χάρη στο ταλέντο του και την προσωπικότητα του έχει παρουσίασει live εκδηλώσεις των σταθμών με πολύ μεγάλη επιτύχια.

Ακόμη, έχει αναλάβει τη θέση του ραδιοφωνικού παραγωγού και παρουσιαστή από το 2010 μέχρι και σήμερα, ενώ οι γνώσεις πάνω στην μουσική βιομηχανία είναι τέτοιες που τον καθιστούν κουφαίο στο είδος του!

Έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτης στο πρώτο ραδιοφωνικό παιχνιδι στην Ελλάδα στα πλαίσια της πρακτικής του άσκησης με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη . Λόγω της υπευθυνότητάς του χαρακτήρα του, του δώθηκε να αναλάβει την αρχισυνταξία ολόκληρης της εκπομπής, και η  διοργάνωση εγγραφών αλλά και το  μοντάζ της εκπομπής.

Ταυτόχρονα έχει εργαστεί και σε πολλά clubs της Αθήνας αλλά και της Σίφνου, ως Dj όπως για παράδειγμα :  Grado Club Sifnos, LIV Athens, SASS, ENVY Club, Loft Club, LOBBY Club κ.α.

Η πολυετή του εμπειρία έχει κάνει εμφανές το γεγονός ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά την μουσική που ζητάται σήμερα από τον κόσμο και φυσικά το τι θα πει διασκέδαση! Οι μουσικές του επιλογές είναι έτοιμες να σας ταξιδέψουν και να σας σηκώσουν στα τραπέζια!

Ελάτε λοιπόν στο πιο γλυκό μαγαζί της Αθήνας κάθε Παρασκευή στις 22:00 για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε μέχρι το πρωί έχοντας τον καλύτερο συντονιστή dj Χρήστος Καλοκαιρινός !

 

 

 

 

Share