Η μπύρα ως ποτό είναι γνωστό ότι έχει μεγάλο κοινό θαυμαστών σε όλο τον κόσμο! Έτσι, ακόμα και ως ταξιδιώτης την αναζητάς  παντού. Ας δούμε λοιπόν ποιες χώρες έχουν «τσιμπήσει» για τα καλά τη τιμή της μπύρας και θα πρέπει να έχουμε φροντίσει να φέρουμε κάτι  παραπάνω !

  1. Σκανδιναβία (Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία)

Μέση τιμή της 1 μπύρας : 8.63$

Αυτό θα πει ακρίβια! Οι  χώρες αυτές έρχονται στην 1η θέση με διαφορά. Λίγο πιο συγκεκριμένα στη Νορβηγία η μέση τιμή της μπύρας είναι στα 11.44$, στη Σουηδία 8.28$, στη  Δανία 7.65$ και στη Φιλανδία 7.15$.

  1. Μοναχό

Μέση τιμή της 1 μπύρας : 8.21$

Με το Μοναχό να έρχεται στην 2η θέση παρατηρούμε ότι σίγουρα δεν απέχει και τόσο μακριά τελικά από την 1η.Εάν βρεθείτε εκεί  αξίζει να επισκεφθείτε τη μπυραρία Brasserie De Monaco, απλά μην ξεχάσετε να φέρετε το κάτι παραπάνω!

  1. Ισλανδία

Μέση τιμή της 1 μπύρας : 7.21$

Στην Ισλανδία η πιο ακριβή  πόλη  για να πιείτε τη μπύρα σας είναι σίγουρα η Reykjavik. Αξίζει όμως πραγματικά να δοκιμάσετε την ιδιαίτερη μπύρα Ölvisholt Lava Smoked, η οποία είναι δική τους  παραγωγής.

  1. Ισραήλ

Μέση τιμή της 1 μπύρας : 6.96$

Στο Ισραήλ η πόλη Tel Aviv είναι όπως λέγεται η πιο ακριβή για να πιείς τη μπύρα σου, καθώς η μπύρα φτάνει τα 6.96 $! Εάν βρεθείτε κατά κει δοκιμάστε τη μπύρα Salara Smoked, η οποία έχει βαθμολογηθεί με 91 βαθμούς και διαθέτει μια μοναδική γεύση!

  1. Ελβετία

Μέση τιμή της 1 μπύρας : 6.74$

Στην Ελβετία 2 είναι οι πιο ακριβές πόλεις όπου μπορείς να απολαύσεις τη μπύρα σου: η Ζυρίχη και η Basel, όπου η τιμή της φτάνει τα 6.74$!

Share