καθημερινά

Ποια τα 10 καθημερινά πράγματα που χρησιμοποιούμε λάθος;

Οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν ένα αντικείμενο και δεν αναρωτιούνται ξανά για τη χρήση του. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για όλα εκείνα τα καθημερινά είδη οικιακής χρήσης που μπορεί να χρησιμοποιείτε εσφαλμένα, ώστε να  να τα δείτε με άλλο μάτι!

Χρήση του αποφλοιωτή λαχανικών

Όταν χρησιμοποιείτε έναν αποφλοιωτή λαχανικών για να ξυρίσετε τις λεπτές φέτες ενός κρεμμυδιού, μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία κοπής γυρνώντας το πλάγια!

Μετρητής ποσότητας ζυμαρικών

Αναρρωτήθηκες ποτέ γιατί υπάρχει στη μέση αυτή η τρύπα στη πιρούνα των μακαρονιών; Για ένα και μόνο σκοπό φυσικα! Να μετρήσεις τη σωστή δόση για την κατσαρόλα!

Εξαρτήματα της σκούπας

Αυτά τα εργαλεία είναι οι καλύτεροι φίλοι σας και δεν το ξέρετε! Κάνουν τον καθαρισμό πολύ πιο εύκολο και παίρνουν τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα από περιοχές που διαφορετικά θα μπορούσατε να παραβλέψετε.

Παιδεύεστε να βγάλετε τα κλειδιά σας;

Αν είστε και εσείς ένας από τους πολλούς που σπάνε τα νύχια τους προκειμένου να αφαιρέσουν τα κλειδιά τους από το στρογγύλό αυτό εξάρτημα ήρθαμε να σας φέρουμε τη λύση!Τοποθετήστε την άκρη του συραπτικού σας για να κρατήσει τη σπείρα και..απελευθερώστε τα!

Μεγάλη δόση απορρυπαντικού για το  πλυντήριο ρούχων

Όχι, δεν θα κάνει τα ρούχα σας ακόμα πιο λευκά. Αν χρησιμοποιήστε πάρα πολύ ίσως να μην ξεπλυθεί καλά από τα ρούχα – καθώς μπορεί να προκείψουν πάρα πολλά αφροί και έτσι να εμποδίσουν τα υφάσματα να καθαριστούν από τη βρωμιά.  Γι’αυτό λοιπόν καλύτερα ακολουθήστε τις οδηγίες του μπουκαλιού.

Βουρτσάκι τουαλέτας και νεροχύτη

Εσύ το ήξερες ότι υπάρχουν2 ειδώ βουρτσάκια; Αυτό στη φωτογραφία όση εντύπωση και να σου κάνει είναι το κατάλληλο για τη τουαλέτα! Το άλλο έχει κατασκευαστεί για το νεροχύτη!

Κρεμάστε το χαρτί τουαλέτας με φορά προς τα κάτω

Ενα αρκετά συχνό λάθος πολλών!Είναι πολύ συζητημένο θέμακαι ενώ μπορεί να φαίνεται σαν μια προσωπική προτίμηση, μπορούμε να σας πούμε ότι “με φορά προς τα κάτω” είναι πιο υγιεινό, επειδή το χαρτί είναι πιο μακριά από τον τοίχο. Επίσης, το Manual για το χαρτί τουαλέτας από το 1891 δείχνει ότι ο εφευρέτης θέλει να η φορά να είναι προς τα κάτω

Αποθήκευση οδοντόβουρτσας σε σκοτεινό δωμάτιο

Κρατώντας την οδοντόβουρτσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο,  εμποδίζετε από το να στεγνώσει πλήρως, με αποτέλεσμα ένα περιβάλλον που δημιουργεί δυσάρεστα βακτηρίδια – όχι, ευχαριστώ!

Μην ξεχνάτε  να πλένετε την καφετιέρα σας

Η καφετιέρα σας αποτελεί ένα καυτό κρεβάτι για τα βακτήρια και τη μούχλα,οπότε  σας παρακαλούμε: Πλύνετε κάθε αφαιρούμενο μέρος μετά από κάθε χρήση – όχι μόνο το δοχείο. Σκεφτείτε πόσο καλύτερα θα δοκιμάσετε τον καφέ σας κάθε πρωί!

Ολόκληρα τρόφιμα στο multi σας

Πριν τα βάλετε, κόψτε τα τρόφιμα σε κομμάτια για ομοιόμορφη επεξεργασία. Αυτό βοηθά επίσης να ρίξετε περισσότερα τεμαχισμένα κομμάτια ενώ το multi τροφίμων λειτουργεί, αντί να τον φορτώσετε με όλα στο μπολ πριν ξεκινήσετε.

 

 

 

 

Share