Η βόκτα Absolut αποφάσισε φέτος να βάλει τα… καλά της και κυκλοφορήσει με νέα εμφάνιση! Εντυπωσιακό σχέδιο με μπλε ακανόνιστα πρίσματα  που σίγουρα σε κάνουν  να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

absolut_facet_blog2

 

Μετά την περσινή επιτυχία της εταιρίας στη συλλεκτικής φιάλης «Absolut Electrik», σε μπλε μεταλλικό και ασημί χρώμα, έρχεται να παρουσιάσει την «Absolut Facet», η  συνεχίζει την παράδοση της Absolut που κάθε χρόνο έχει αποφασίσει να μας εκπλήσσει νέες μοναδικές συλλεκτικές φιάλες.

absolut-electrik-bottle

Το νέο της  συλλεκτικό μπουκάλι  παραπέμπει  σε κάτι  πολύτιμο αφού μοιάζει αρκετά με πετράδι. Έχει χαρακτηριστεί από το κοινό ως  έργο τέχνης και ονομάζεται «Absolut Facet» . Ένα νέο μπουκάλι  που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από φιάλες που κλέβουν τις εντυπώσεις με το στυλ τους! Το μήνυμα της εταιρίας είναι «The best nights happen out of the Blue» ότι δηλαδή πίνοντας μια Absolut το βράδυ μας μπορεί να πάρει απίστευτη τροπή και να μας ταξιδέψει σε μαγικές νύχτες θυμίζοντας  μας ότι τα πιο ωραία έρχονται χωρίς να τα περιμένουμε.

Share