Ρακομελάδικο Το μέλι
Πριν από περίπου πέντε χρόνια ο Γιώργος και ο Σπύρος αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα νέο χώρο, με κύριες προϋποθέσεις τη θετική ενέργεια, την άψογη εξυπηρέτηση και την ποιότητα στα προϊόντα. Η αρχή είχε ήδη γίνει και λίγο αργότερα, κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όραμά τους, ανοίγοντας το ρακομελάδικο το Μέλι. Ένα ρακομελάδικο στην καρδιά της Πατησίων που όλα αυτά τα χρόνια, κατόρθωσε να γίνει ένα σημείο αναφοράς μιας από τις παλαιότερες «γειτονιές» της Αθήνας και να κρατά μέχρι και σήμερα τα σκήπτρα της επισκεψιμότητας της περιοχής.

Το ρακομελάδικο το Μέλι αποτελεί έναν χώρο όπου κάποιος θα μπορούσε να απολαύσει παραδοσιακά ποτά φερμένα από τον τόπο παραγωγής τους, όπως η ρακί που έρχεται κατευθείαν από την Κρήτη, κρασί, τσίπουρο, ούζο, μαστίχα αλλά και κάθε λογής αλκοολούχα ποτά και ευρεία γκάμα από μπύρες, υπάρχουν σε μια έντιμη σχέση ποιότητας και τιμής, ενώ τη διαφορά κάνουν τα ηδύποτα παραγωγής τους, όπως η ψημένη ρακί, βασισμένη στην παραδοσιακή συνταγή της Αμοργού αλλά και το ρακόμελο με την ιδιαίτερη γεύση και σύστασή του.Το Ρακομελάδικο Μελι αποτελεί το μοναδικό μέρος για να βρει κανείς ρακί με ξεχωριστές γεύσεις από φράουλα, καρπούζι, καρύδα, σοκολάτα και πολλές άλλες, ανακαλύπτοντας σίγουρα τη γεύση που θα τον μαγέψει. Όλα αυτά συνοδευμένα με εκλεκτούς μεζέδες, με τρομερή ποιότητα και τιμές που ξαφνιάζουν, αλλά και την καλύτερη διάθεση και ατμόσφαιρα. Το ρακομελάδικο το Μέλι, ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υποδέχεται τον κόσμο για καφέ, επιτραπέζια και διασκέδαση, ενώ το βράδυ τα έντεχνα και ροκ ακούσματα το καθιστούν το απόλυτο εναλλακτικό στέκι της περιοχής. Αργά το βράδυ, και έχοντας όλοι βάλει σκοπό να σας φτιάξουν το κέφι, η μουσική διαφοροποιείται, αφού γίνεται πιο λαϊκή, με ρεπερτόριο που ξεκινά από το ρεμπέτικο και φτάνει μέχρι το σύγχρονο λαϊκό, κάνοντας τους θαμώνες να περνούν μοναδικές στιγμές κεφιού.

Ο χώρος με την εμφάνιση και τη διακόσμηση του εκπλήσσει ευχάριστα. Νεανικό περιβάλλον, πολλά χρώματα και τραπέζια στην κατάλληλη απόσταση για να δημιουργηθεί μια οικεία ατμόσφαιρα, που ενδείκνυται για τέτοιου είδους μαγαζιά. Ο εξωτερικός χώρος, γεμάτος φυτά και διαμορφωμένος σαν κήπος, αποτελεί το κατάλληλο μέρος για να απολαύσειςένα πιο χαλαρό ποτό στο κέντρο της Αθήνας, περνώντας ήρεμες και ευχάριστες βραδιές.