Τα πιο έξυπνα σχεδιασμένα μπουκάλια κρασιού

1.Μπουκάλια σε γλώσσα braille

Τα κρασιά Lazarus είναι ένα μοναδικό «έργο» που δημιουργήθηκε στην Ισπανία. Τα συγκεκριμένα παράγονται από τυφλούς και άρτια εκπαιδευμένους οινοποιούς. Η ετικέτα δημιουργήθηκε από την ισπανική εταιρεία σχεδιασμού Baud, προκειμένου να ευχαριστήσει αυτούς τους ανθρώπους.

2.Το μπουκάλι ανθοδέσμη

Αυτό το υπέροχα σχεδιασμένο μπουκάλι από σχεδιασμένα λουλούδια κρασί φέρει το όνομα Blossom Cava Sparkling Wine. Δημιουργήθηκε από την εταιρία Packlab στη Φιλανδία.

3.Το μάθημα ανατομίας

Το συγκεκριμένο μπουκάλι δεν φέρει κάποιο αξιοπερίεργο logo, αλλά δεμένο στο πάνω μέρος του υπάρχει ένα μικρό φυλλάδιο με σχέδια του εσωτερικού του λαιμού που θα έβρισκε κανείς  μόνο στο Gray’s Anatomy! Αυτή η λεπτομερής δουλεία ανήκει στον Pat Mehbrei ενώ το κρασί κατασκευάζεται από την εταιρία RedHeads Studio στην Αυστραλία.

4.Συνδυασμός Ασιατικής και Ισπανικής κουλτούρας

Ένα μπουκάλι κρασί με ένα σχέδιο σίγουρα αρκετά διαφορετικό αλλά και βραβευμένο για το σχεδιασμό του! Δημιουργήθηκε από τον Ισπανό σχεδιαστή Eduardo del Fraile. Όπως μπορεί να δει κανείς, τα πουα στοιχεία του περιτυλίγματος αλλά και το χτένισμα της γυναίκας είναι επηρεασμένα από την Ισπανική κουλτούρα ενώ το κάθετο κείμενο και το μακιγιάζ  της γυναίκας είναι από την Ασιατική κουλτούρα.

5.Πολύχρωμο και πρισματικό σχέδιο

Να και ένα μπουκάλι κρασί που θα λέγαμε ότι έχει μια άλλη διάθεση! Υπεύθυνος για αυτό το υπέροχα αρμονικό σχέδιο ο Simon C. Page. Ο συγκεκριμένος δημιουργεί τέτοιου είδους χρωματιστά σχέδια για μπουκάλια που αφορούν φρουτώδη κρασιά.

6.Από τη μέρα στη νύχτα

Ένα σετ μπουκαλιών με κρασί που σε συνοδεύουν από το πρωί εώς το βράδυ! Το κόνσεπτ προήλθε από τον ταλαντούχο Marcel Buerkle.

Share