εστιατόριο

Το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο!

Για πρώτη φορά ο κόσμος θα μπορέσει να δειπνήσει στη μέση της θάλασσας, και να περιβάλλετε από ψάρια! Ναι καλά διαβάσετε γιατί στο ξενοδοχείο Conrad Maldives Rangali Island μπορείτε να έχετε ένα μοναδικό γεύμα στο Ithaa Undersea, το εστιατόριο τους.
Εκεί έχετε τη δυνατότητα να καθίσετε σε μια τραπεζαρία γυαλιού 16 ft κάτω από τη στάθμη της θάλασσας και να φάτε με διάφορα ψάρια να σας περιβάλλουν.


Για να φτάσει κανείς εκεί,θα πρέπει να περπατήσει μέχρι το τέλος μιας προβλήτας πριν αναρριχηθεί σε μια σπειροειδή σκάλα, κάτω σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο.
Και εκεί, θα βρει μια γυάλινη σήραγγα που τελικά οδηγεί στο φαντασμαγορικό αυτό εστιατόριο.

Και τι έχει εκεί το μενού;

Το εστιατόριο σερβίρει ένα μεσημεριανό γεύμα τεσσάρων γευμάτων και ένα δείπνο έξι πιάτων κάθε μέρα, προσφέροντας πράγματα όπως αστακομακαρονάδα με βούρτα, γαρίφαλο και χαβιάρι.
Αλλά φυσικά δεν είναι φθηνό! Οι τιμές για τα «πρωινά κοκτέιλ» ξεκινούν από $ 75, ενώ το μεσημέριανό κοστίζει περίπου $ 210 !

Το εστιατόριο Ithaa ισχυρίστηκε ότι ήταν το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στον κόσμο όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2005 και έκτοτε ιδρύθηκαν και άλλα σε όλο τον κόσμο.

 

Share