17 Εναλλακτικές ιδέες για το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Χρησιμοποιήστε το υπάρχον χώρο για να δημιουργήσετε το εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Συλλογή πράσινων αντικειμένων σε ένα δέντρο

Το ύφασμα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα φανταστικό υποκατάστατο πραγματικού δέντρου !

 

Δημιουργήσετε αυτό το κόσμημα δέντροπου είναι  “πιο εύκολο από ό, τι φαίνεται”

 

Εάν ο χώρος είναι πραγματικά μικρός και δεν είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε ένα δέντρο πλήρους κλίμακας, φτιάξτε ένα σαν αυτό από χαρτί

Ξύλο κομμένο σε δέντρογια να αναδείξετε τα όμορφα τυλιγμένα δώρα σας πριν από τη μεγάλη μέρα.

Δεν χρειάζεται καθόλου χρόνος για να μεταμορφώσετε τον μοντέρνο τοίχο από χαρτόνι σε ένα δέντρο – απλά ξεκινήστε το σκίτσο (και μην ξεχάσετε να προσθέσετε τα φώτα ).

Και για τους πολύ πρωτοπορειακούς  χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο κάκτο, και κάντε μια  νέα στροφή στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Διακριτικό και εύκολο στο να το κατασκευάσετε. Μπορεί να είναι απλό, αλλά κάνει μια μεγάλη (και σούπερ chic!) διαφορά

Ερμηνεύεστε την ιδέα ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου λίγο πιο χαλαρά, και φτιάξτε αυτή τη σύγχρονη, φανταστική και χειροποίητη δημιουργία

Χαριτωμένο και κομψό ταυτόχρονα. Εσείς τι λέτε ; Κόψτε τα ξύλα ή απλό χαρτόνι ώστε να μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας.

 

Συγκεντρώνει όλα τα είδη φυτών, σχεδίων και αναμνηστικών για να κάνετε ένα δέντρο που είναι πραγματικά μια εντύπωσικό και κατάλληλο για μικρούς χώρους!

Ένα μπλε δέντρο ινοσανίδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο και παρέχει αρκετό χώρο για να κρεμάσετε τα αγαπημένα σας στολίδια

Χρησιμοποίησε βίδες, κόντρα πλακέ ξύλο και φώτα για να δημιουργήσει ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως το παραπάνω!

Δημιουργήστε ένα δέντρο που είναι μοναδικά δικό σας. Ακόμα κι αν οι καλλιτεχνικές δεξιότητές σας δεν είναι οι καλύτερες, αυτό το εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο θα είναι ένα έργο που θυμάστε για πάντα.

Στοιβάξτε πράσινα βιβλία, φακέλους και συρτάρια και δημιουργήστε μια αντανάκλαση για το απόλυτο δέντρο. Διασκεδαστικό και λειτουργικό ταυτόχρονα.

Αυτό το μινιμαλιστικό σχέδιο,  είναι απλό και κομψό, και μπορείτε ακόμα να το ντύσετε με φώτα και στολίδια όπως θελήσετε.

Προσαρμόστε το εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με οικογενειακές φωτογραφίες Αυτό λειτουργεί ως επιτραπέζιο σχέδιο ή ως δέντρο πλήρους μεγέθους.

 

Share