Μπήκε η άνοιξη και καθώς ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει, έρχονται στο προσκήνιο νέες γεύσεις με άρωμα… Ελλάδας. Μιλάμε φυσικά για τη νέα μόδα που ξεκίνησε να εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια, τα ελληνικά cocktails!

Cocktails με βάση τα ελληνικά προϊόντα όπως η μαστίχα, το ούζο, το τσίπουρο και πάρα πολλά άλλα, τα οποία έχουν σίγουρα καταφέρει να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου από την πρώτη κιόλας δοκιμή!

Αυτή η πρωτοποριακή ιδέα έκανε την εμφάνισή της σε διάφορες εκθέσεις παραγωγής και δημιουργίας cocktail, όπου υπήρξαν πάρα πολλές προτάσεις για νέα ποτά. Είναι γεγονός ότι η πρωτοβουλία αυτή κατάφερε ένθερμα να αναδείξει τις δυνατότητες των ελληνικών ποτών για τη δημιουργία cocktail υψηλών προδιαγραφών που δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τα διεθνή.

Με τον όρο “Ελληνικά cocktails” ουσιαστικά έχουμε τη δυνατότητα να αναδείξουμε σαν χώρα τα ελληνικά πραδοσιακά μας αγαθά βοηθώντας ταυτόχρονα και την ελληνική οικονομία. Όλες αυτές οι εμπνεύσεις είναι ένας συνδυασμός που δοκιμάζοντάς τον σε ταξιδεύει στην παραδοσιακή Ελλάδα με προορισμό τη σύγχρονη…

Έχοντας λοιπόν καλή διάθεση αλλα και πολύ έμπνευση σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τα νέα μας cocktail τα οποία περιλαμβάνουν:

  • Ούζο – Σιρόπι Καρπούζι – Χυμό Πορτοκάλι – Saouthern
  • Μαστίχα – Χυμό Ροδάκινο – Στ. Λεμόνι – Vodka
  • Ούζο – Πορτοκάλι – Γρεναδίνη – Cointreau

 

~Κατράδη Ρούλα~

Share