Τα 4 πιο ερωτικα κοκτειλ

Διάθεση πιο παιχνιδιάρικη και φαντασία που τολμά να προκαλέσει! Δες ποια είναι τα 4 πιο ερωτικά κοκτέιλ γεμάτα υποσχέσεις και υπονοούμενα!

Kama sutra cocktail

H ανακάλυψη από τους Bρετανούς του ινδικού «Kάμα Σούτρα» και των αντίστοιχων ερωτικών οδηγών της Iνδοκίνας έδωσαν έμπνευση για κοκτέιλ αυτό!

Τι περιέχει;

-1 μέρος Alize Red Passion
-1 μέρος κονιάκ
-1 μέρος χυμό πορτοκάλι

Tοποθετούμε όλα τα υλικά σε σέικερ με πάγο και χτυπάμε καλά. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και γαρνίρουμε το ποτό με μία φέτα πορτοκάλι.

Cazanova

Τι περιπέχει;

-1 ½ μέρος κονιάκ
-1 μέρος triple sec
-1 1½ μέρος ανανά
-1 σταγόνα angostura bitters
-μοσχοκάρυδο

Tοποθετούμε τα τέσσερα πρώτα υλικά σε σέικερ με πάγο και χτυπάμε καλά. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και γαρνίρουμε το ποτό με τριμμένο μοσχοκάρυδο.

Sex on the beach

Από τη λίστα των sexy cocktails δεν θα μπορούσε να λείπει το συγκεκριμένο. Είναι sexy περισσότερο για την τοποθεσία όπου συνήθως το πίνεις, δηλαδή στην παραλία με μαγιό ή ανάλαφρα ρούχα. Μόνο και μόνο που θα το παραγγείλεις, οι γύρω σου θα καταλάβουν πως κάτι πονηρό έχεις στο μυαλό σου.

-1 μέρος βότκα
-1 μέρος peach schnapps
-1 μέρος χυμό γκρέιπφρουτ
-1 μέρος χυμό cranberry

Tοποθετούμε όλα τα υλικά σε σέικερ με πάγο και χτυπάμε καλά. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και γαρνίρουμε το ποτό με μία φέτα ανανά.

Orgasm

Με τέτοιο όνομα φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα με τα πιο ερωτικά κοκτέιλ!

-1/3 Amaretto
-1/3 Kahlúa
-1/3 Bailey’s Irish Cream

Tοποθετούμε όλα τα υλικά σε σέικερ με πάγο και χτυπάμε καλά. Σουρώνουμε το ποτό μας σε παγωμένο σφηνάκι.

 

Share