Στο Ρακομελάδικο το Μέλι οι Δευτέρες μας αποτελούν ξεχωριστή υπόθεση στη διασκέδαση! Για αυτό και φροντίζουμε πάντα να έχουμε τους πιο εκλεκτούς καλλιτέχνες, προκειμένου να μας φέρουν στο…τσακίρ το κέφι!

Στο πιο γλυκό μαγαζί της Αθήνας θα βρείτε τραγουδιστές και σχήματα που δεν έχουν ξαναγίνει αλλά και για όλα τα γούστα!

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας σχήματα είναι φυσικά το κρητικό. Γλεντάμε και χορεύουμε καθώς άρωμα Κρήτης γεμίζει ολάκερο το μαγαζί. Ο Νίκος Κακουδάκης με το λαούτο του, ο Γιάννης Δασκαλάκης  με τη λύρα του και Άρης Κυριακάκης με τη κιθάρα του, μας ταξιδεύουν στα κρυφά μονοπάτια της κρητικής μουσικής και μας κάνουν πάνω κάτω και πάλι από την αρχή! Έτσι οι κρητικές τους μαντινάδες συντροφιά με την κρητική παραδοσιακή ρακί μας σηκώνουν στο χορό για ατελείωτες βραδιές κεφιού!

Και για αυτούς που αγαπούν πραγματικά την ελληνική μουσική έχουμε φυσικά και Live Δευτέρα με τους μοναδικούς Απόστολο Μελή, Ιωάννα Κόρδα, Αλέξη Κιτσώνη αλλά και Σάκη Φράγκο. Ένα σχήμα που ξέρει πολύ καλά πώς να μας ξεσηκώσει! Καλλιτέχνες με αληθινό ταλέντο και εμπειρία στην ελληνική διασκέδαση. Η Ιωάννα Κορδά γνωστή για την καταπληκτική της φωνή, η οποία έχει εμφανιστεί στον «Καφενέ» στην Πετρούπολη αλλά και στο εστιατόριο «Άρωμα Ελλάδος». Επίσης, Ο Αλέξης Κιτσώνης με την συγκλονιστική του φωνή και το ταλέντο του στα πλήκτρα έχει εμφανιστεί στα γνωστά μαγαζιά «Ρακομπακάλικο» και «Τεχνόπολις» στο Γκάζι. Μαζί τους ακόμη ο πολυτάλαντος  Απόστολος Μελής στη φωνή αλλά και στην κιθάρα! Και το σχήμα ολοκληρώνει ο γνωστός Σάκης Φράγκος στο μπουζούκι, ο οποίος θα εμφανίζεται για ακόμη μια χρονιά στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στο «Teatro» παρέα με τον Βασίλη Καρρά! Ένα σχήμα με όρεξη και κέφι για να διασκεδάζουμε μέχρι το πρωί παίρνοντας μαζί μας αναμνήσεις γλυκές σαν…μέλι!

Τις Live μας Δευτέρες συμπληρώνουν ο Μάνθος Μουστάκας με την Κωνσταντίνα Κατσουλάκου αλλά και το Βαλάντης Γαούτση. Ο Μάνθος Μουστάκας παίζει στο σαξόφωνο και στη κιθάρα μαζί με το Βαλάντης Γαούτσης. Στο σχήμα συμμετέχει  και ο Τάσος Γουσέτης με το βιολί του. Καθένας τους διαφορετικός και όλοι μαζί δημιουργούν ένα εξαιρετικό σχήμα, το οποίο φτιάχνει την τέλεια ατμόσφαιρα για να θυμηθούμε τα παλιά αλλά και να απολαύσουμε τα καινούργια! Από όλα έχει ο μπαχτσές, από τα αγαπημένα pop των 80s’ και 90s’, ως τα παλιά και νεότερα rock, έντεχνα, λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.

Στο ρακομελάδικο το Μέλι μας αρέσει να δημιουργούμε την κατάλληλη παρεϊστικη ατμόσφαιρα με μόνο μας σκοπό το να περάσουμε καλά! «Βάλτε λίγη Δευτέρα στη ζωή σας» και ελάτε στο πιο γλυκό μαγαζί της Αθήνας Λασκαράτου 1 και Πατησίων για να περάσουμε μοναδικές στιγμές γλεντώντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

 

Share