Ρακομελάδικο Το Μέλι - Το πιο γλυκό στέκι στα Άνω Πατήσια

Τα τελευταία χρόνια, τα Άνω Πατήσια είναι ένας από τα βασικούς προορισμούς των Αθηναίων, με το Ρακομελάδικο το Μέλι να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα hot spots της πόλης.

Στο χώρο μας στα Άνω Πατήσια (Λασκαράτου 1), από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα μοναδικά μας πιάτα σε συνδυασμό με το ρόφημα ή το ποτό της αρεσκείας σας.
Επιλέξτε την χοιρινή τηγανιά ή την ποικιλία κρεατικών σε συνδυασμό με την ψημένη ρακί, η οποία βασίζεται σε παραδοσιακή συνταγή της Αμοργού, και δεν θα χάσετε.

Ρακομελάδικο Το Μέλι - Το πιο γλυκό στέκι στα Άνω Πατήσια

Παράλληλα, καθημερινά διοργανώνουμε κι ένα διαφορετικό πάρτυ με πολύ κέφι και μεράκι, καθώς, βασικό μας μέλημα είναι να περνάτε εσείς πάνω καλά και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας σας μαζί μας. Φροντίζουμε να σας διασκεδάζουμε κάθε Δευτέρα βράδυ με live ελληνική μουσική, αλλά και κάθε Τετάρτη με το απόλυτο πάρτι για τους “Survivors” της εβδομάδας. Οι δύο “δυσκολότερες” μέρες της εβδομάδας παίρνουν άλλο νόημα στο Μέλι, καθιστώντας τες τις πλέον αγαπημένες.

Live Δευτέρες στο Ρακομελάδικο Το Μέλι – Άνω Πατήσια

Live Δευτέρες στο Μέλι 26-2-2018

Οι Live Δευτέρες μας ξεκινούν την εβδομάδα με τον πιο δυνατό τρόπο. Κάθε Δευτέρα στα Άνω Πατήσια μας κρατούν συντροφιά ο Απόστολος Μελής και ο Σπύρος Γιαννιώτης με τους μουσικούς τους και τραγούδια από όλο το ελληνικό ρεπερτόριο. Φυσικά δεν παραλείπονται και οι guests εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ρακομελάδικο Το Μέλι - Το πιο γλυκό στέκι στα Άνω Πατήσια

*Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου μαζί μας θα είναι ο Απόστολος Μελής με την Ιωάννα Κορδά και οι μουσικοί Αλέξης Κιτσώνης και Σάκης Φράγκος.

Gallery: Live Δευτέρες 5-3-2018

Ελληνικές Τετάρτες στο Ρακομελάδικο Το Μέλι – Άνω Πατήσια

Ελληνικές Τετάρτες 28-2-2018 - Πάρτυ Ασυλίας

Οι Ελληνικές Τετάρτες φέρνουν το πιο ξεσηκωτικό “Πάρτυ Ασυλίας” για τους survivors της εβδομάδας. Αγαπημένες ελληνικές μουσικές του χθες και του σήμερα ανεβάζουν το κέφι στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Gallery: Ελληνικές Τετάρτες 7-3-2018

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2110134404

Δείτε επίσης: Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα τραπέζι στο Μέλι κάθε Τρίτη

 

Share